Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На ремонт Палацу одружень передбачили 800 тис. грн



Там уже в цьому році планують відремонтувати обидва холи, кілька кабінетів, коридор, обрядову й бенкетну зали. На це в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку на 2016-ий рік передбачили 800 тисяч гривень. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Будинок Щербини був зведений 1892 року черкаським інженером, грабарем-підрядником Щербиною як власна садиба. Тут, серед іншого, розміщувалися партійні та радянські органи влади, Будинок піонерів. А з 1970 року там діє міський Палац одружень.

Востаннє ремонт усередині цієї будівлі робили в 1971-1972 роках. Як розповіла начальник відділу ДРАЦС міського управління юстиції Катерина Леонова, у планах – повністю замінити підлогу та постелити плитку, змонтувати підвісну стелю й облаштувати стіни.

– У дні реєстрації шлюбу (а це – з четверга по суботу) до нас приходить сотні людей. Час від часу наші відвідувачі нарікають на те, яке приміщення «зустрічає» молодят у такий важливий та особливий для них день, – каже Катерина Валеріївна. – Ми хочемо створити в приміщенні Палацу одружень атмосферу справжньої краси, затишку й свята... Добре, що нарешті у влади дійшли руки до цього об’єкту.

Сьогодні з робочим візитом у Будинку Щербини побував міський голова Анатолій Бондаренко. Він оглянув умови, в яких нині працюють співробітники РАЦСу та ознайомився з проектом запланованого ремонту. Мер зауважив, що питання ремонту в цьому знаковому для Черкас приміщенні, як і багато інших, перебуватиме під його особистим контролем



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...