Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Понад 200 білбордів у Черкасах демонтують



Дві нові рекламні конструкції, які встановили днями на вулиці Михайла Грушевського біля перехрестя з вул. Одеською та на Гагаріна, 35 без жодних дозвільних документів, будуть демонтовані. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 22 березня. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Виконком зобов’язав власників цих щитів здійснити їх демонтаж упродовж 15-ти днів. За словами начальника управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Олександра Давиденка, ці білборди були встановлені одним із представників тимчасової комісії, що займалася обстеженням рекламних конструкцій у Черкасах.

За словами посадовця, демонтажу в нашому місті підлягають понад 200 щитів. Загалом же спеціально створена в грудні комісія виявила й обстежила 602 білборди на території обласного центру. Із них – 104 конструкції розміщені з порушеннями і, за висновками членів комісії, загрожують безпеці громадян.

– Такі рекламні конструкції потребують негайного демонтажу, так само як і ще 118 конструкцій, власники яких не встановлені, – сказав Олександр Григорович. – Інші 240 рекламних конструкцій розміщені з незначними порушеннями, їхнім власникам будуть надані рекомендації впродовж місяця усунути виявлені недоліки.

За його словами, із приводу ще 140 рекламних щитів комісія так і не дійшла висновків. Наразі там лишаються невирішеними питання щодо власників земельних ділянок.

– Ці конструкції розміщені в таких місцях, де одна сторона вулиці – ще межі міста, а інша – ні, – пояснив Олександр Давиденко. – Наше управління продовжить додатково вивчати ці питання.

Він повідомив, що на найближче засідання виконавчого комітету будуть підготовлені ще три проекти рішень – щодо демонтажу бордів та їх упорядкування.

– В одному з них будуть ті, які підлягають негайному демонтажу й несуть реальну загрозу безпеці громадян. У іншому йтиметься про демонтаж тих рекламних конструкцій, власники яких наразі не встановлені, ще одним проектом рішення ми рекомендуватимемо власникам конструкцій привести їх до ладу, – зауважив посадовець.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...