Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Аквапарк, атракціони та готель: якою бачать кияни черкаську набережну (ФОТО)



Київські проектанти продемонстрували, якою бачать набережну Черкас. Проектний план території розробило на замовлення міськради київське ТОВ "Три-Пілля Проект". Про це у Facebook повідомив начальник відділу містобудівного кадастру Черкаської міської ради Федір Балаба.

План території розроблено у межах берегової лінії та вулиць Героїв Дніпра, Козацька, Сержанта Смірнова. У межах цих вулиць проектанти бачать на черкаській набережній адміністративно-офісний комплекс та конференц-залу на 500 місць, багаторівневий паркінг, автостоянку, готель на 150 місць, житловий комплекс, багатоповерхові будинки, таунхаузи, дитсадок, торговельний комплекс та заклади громадського харчування.

Для дозвілля і відпочинку на набережній зокрема планують створити льодовий палац, розважальний комплекс із рестораном і барами, дискотеки, аквапарк, водні атракціони та басейн.

Проте міським архітекторам концепція киян не припала до смаку.

"Я і більшість членів архітектурно-містобудівної ради називають це невдалою концептуальною схемою", – поділився своїми враженнями від проекту Федір Балаба. Однак додає, що керівництво міста все ж лобіює цей проект.

Таким проектанти на набережній Черкас бачать яхт-клуб

На Митниці хочуть збудувати готель на 150 місць

Такі багатоповерхівки можуть з'явитися на міській набережній

vikka.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...