Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Акція зі збору у населення відпрацьованих ртутьвмісних ламп



Наразі в Україні відсутня система збору та утилізації відпрацьованих ртутьвмісних ламп в житловому секторі, і тому відпрацьовані лампи у величезній кількості опиняються на звалищах, що призводить до забруднення навколишнього середовища та створює загрозу для здоров’я людей.

З метою підвищення обізнаності населення і органів влади щодо цієї проблеми  27, 28 і 29 травня 2016 року планується проведення акцій у торгових центрах Епіцентр зі збору у населення та утилізації відпрацьованих ртутьвмісних ламп.

Протягом акції всі бажаючі зможуть здати відпрацьовані люмінесцентні лампи; отримати знижку (від 15%) на придбання світлодіодних (LED) ламп, а також професійну консультацію щодо правильного підбору енергоефективних LED ламп з урахуванням індивідуальних потреб споживача для того чи іншого виду приміщення.

Відпрацьовані ртутьвмісні лампи будуть прийматись у м. Черкаси у населення 27 травня – з 13:00 до 21:00, 28 і 29 травня – з 11:00 до 19:00 в торговому центрі Епіцентр за  адресою: вул. 30-річчя Перемоги, 29



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...