Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкащани не мають боргів за газ, зате за опалення заборгували понад 95 млн гривень



Заборгованість черкащан за газ відсутня завдяки тому, що субсидія покриває фактичні витрати підприємств з газопостачання. Але черкащани заборгували великі суми за опалення й гарячу воду, утримання будинків та водопостачання.

Стан оплати за житловокомунальні послуги оприлюднили в Головному управління статистики в Черкаській області, передає кореспондент УНН-Центр.

Заборгованість населення області за централізоване опалення та гаряче водопостачання на кінець липня 2016 р. становила 95,4 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 40,8 млн грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 10,1 млн грн, за вивезення побутових відходів – 6,6 млн грн.

Крім того, за електроенергію сплачено у липні 2016 р. 42,7 млн грн. Сума заборгованості за електроенергію на кінець липня становила 27,9 млн грн.

Усього протягом поточного року населенням області сплачено за спожиті житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 1 031,6 млн.грн, або 146,4% нарахованих за даний період сум.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...