Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкаського «тітушку» взяли під варту



У рамках досудового розслідування у одному з кримінальних проваджень слідчими Департаменту 3 листопада на підставі ухвали слідчого судді затримано жителя м. Черкаси (так званого «тітушку»), який з 16 вересня цього року перебував у розшуку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 365 (пособництво у перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 2 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ч. 2 ст. 384 (завідомо неправдиве показання) КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Генеральної прокуратури України. 

Указана особа підозрюється в тому, що 23.01.2014 виступила пособником працівникам підрозділу міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в м. Києві у провокації конфлікту та затриманні із застосуванням насильства 6 учасників громадського руху «Автомайдан» і пошкодженні їхніх транспортних засобів, що мало місце на вулиці Щорса в м. Києві, а також давала завідомо неправдиві показання про нібито вчинення цими особами тяжких злочинів.

За клопотанням органу досудового розслідування 04.11.2016 слідчим суддею застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...