Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

В області триває відновлення громадян на військовому обліку



В області налічується більше 30 тисяч осіб, які підлягають відновленню на військовому обліку. З них вже поновилися майже 3 тисячі черкащан, повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Обласний комісар нагадав, що вік перебування в запасі військовозобов’язаних для рядового, сержантського і старшинського складу збільшили до 60 років, а для вищого офіцерського складу – до 65 років. Тож нині за Мобілізаційним Розпорядженням начальника генерального Штабу здійснюються заходи з відновлення громадян України на військовому обліку, які не досягли граничного віку перебування у запасі та підлягають взяттю на військовий облік.

– Зараз комісія Генерального штабу Збройних Силу України здійснює перевірки організації та ведення військового обліку в міністерствах та областях, – говорить Євген Курбет. – Вони проходять і на території Черкащини.

Краще ця робота проводиться у Звенигородському, Смілянському та Шполянському ОМВК. Решті ж районів варто активізувати свою роботу. Разом з тим, аби своєчасно та якісно забезпечити відновлення на військовому обліку черкащан ми відпрацювали та подали на затвердження голові облдержадміністрації проект відповідного розпорядження.

 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...