Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У центрі Черкас відкрилося «Новорічне місто розваг»



Сквер «Юність» сяє святковими вогнями. Новорічні фігури сніговиків, оленів з каретою та дитячий потяг чекають черкащан. Усім діткам, які фотографуються у сквері в потягу, Дід Мороз принесе подарунки, про які вони мріють. «Новорічне містечко» відкрили цими вихідними.

Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

З вітальним словом до маленьких і дорослих черкащан звернувся заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин. Він побажав всім миру, злагоди, доброботу а також вручив грамоти та цінні подарунки учням, які стали переможцями, власноруч виготовивши диво-птахів, що прикрашають ялинки та дерева у сквері юність.

Головна родзинка проекту – вже традиційні світлові конструкції та нові Арт-об’єкти.

Оригінальними фотозонами для сімейного селфі стали «Новорічний дідух», «Дерево диво-птахів», «Містечко казкових будиночків», «Різдвяний вертеп» та «Черкаський солом’яний кінь».

Святкове відкриття скверу відбулося за участі вихованців позашкільного навчального закладу «Багатопрофільного молодіжного центру». В програмі свята – театралізоване дійство та ігрова програма.

Вуличний проект "Новорічне місто розваг" триватиме у сквері "Юність" до 14 січня 2017 року: розважальні програми проходитимуть по п'ятницях з 15:00 до 17:00, а по суботах і неділях - з 16:00 до 18:00



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...