Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Згідно з рішенням Уряду з 1 травня 2017 року в Україні діятимуть нові соціальні нормативи



Кабінет Міністрів України переглянув окремі соціальні нормативи з урахуванням фактичного споживання енергоносіїв домогосподарствами і прийняв постанову про зниження з 1 травня 2017 року соціальних нормативів на використання теплової енергії, електрики і газу, які встановлюються для розрахунку розміру субсидій для населення.

Відповідне рішення зафіксоване у постанові Кабінету Міністрів України №51, інформує "Урядовий портал".

Згідно з рішенням Уряду з 1 травня 2017 року в Україні діятимуть такі соціальні нормативи:

теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) абонентами, житлові будинки яких обладнані будинковими та/або квартирними приладами обліку, – 0,0431 Гкал на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період;

електричної енергії для індивідуального опалення – 51 кВт/год. на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період;

природного газу для індивідуального опалення – 5 куб. м на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період.

Також Уряд переглянув коригуючі коефіцієнти для розрахунку розміру витрат електричної енергії, природного газу та інших видів палива на потреби опалення у багатоповерхових будинках.

Таке рішення Уряду жодним чином не впливає на розмір уже призначених субсидій на цей опалювальний сезон (2016–2017 роки). Нові соціальні нормативи для українців застосовуватимуться з 1 травня 2017 року.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...