Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У мерії не знають, хто демонтує фонтан у середмісті Черкас (ФОТО)



Оскандалений фонтан на площі біля Центру дитячої та юнацької творчості почали демонтувати 25 березня. Однак хто проводить демонтаж «нічийного» фонтану та яка подальша доля багатостраждальних «янголят» і дельфінів, у мерії так і не знають, пише «vikka.ua».

 І в департаменті архітектури, і в департаменті освіти та гуманітарної політики міськради від споруди відхрестилися. За словами директора ЦДЮТ Олега Забєліна, його підлеглі до демонтажу теж не причетні.

У комітеті самоорганізації населення "Соснівський", який був єдиним заявником у конкурсі на передачу фонтану, теж про долю фонтану нічого не знають. Як зазначає голова КСН "Соснівський" Ганна Демченко, від часу, коли були оприлюднені результати конкурсу, з ними так ніхто і не зв’язався, щоб домовитися про передачу об'єкта.

Нагадаємо, проблемний фонтан на площі встановили торік восени. Спочатку містян обурила вартість водограю – 400 тисяч гривень. Згодом – і оформлення, що не відповідало першочерговому проекту. Протестуючи проти такого несмаку, черкаський художник Олександр Дувінський навіть влаштував біля фонтану перформанс та облив споруду фарбами.

Під тиском громадськості влада вирішила прибрати з центральної площі проблемний фонтан. 16 січня міська рада оголосила проведення конкурсу серед комітетів самоорганізації населення щодо розміщення на їхній території цього елементу благоустрою. Тоді упродовж місяця відгукнувся тільки один КСН – "Соснівський".



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...