Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Умань чекає на свято монгольф’єрів



З 1 по 5 червня піднімуться в небо над Уманню десять повітряних куль. У черговий раз у цьому місті має відбутись Міжнародний повітроплавний фестиваль «Монгольф'єрія – Квітуча країна», а також відкритий Кубок Черкаської області з повітроплавного спорту.

Також у рамках свята повітряплавання заплановане відкриття парабаллунінгової (повітроплавально-парашутної) зони з екстрим-програмою від найкращих парашутистів країни. Про це повідомляє   "Вечірня Умань". Тож уманчани матимуть щасливу нагоду спостерігати за шалено красивим дійством.

П'ять днів справжнього небесного шоу для уманчан влаштують повітроплавні екіпажі з України та Європи, які продемонструють свою майстерність, як на показових польотах, так і під час виконання спортивних завдань.

Гості фестивалю матимуть нагоду побачити:

– видовищні польоти на повітряних кулях, які відкриють для вас неймовірні краєвиди Умані;

– запеклі змагання з повітроплавного спорту, поєднані з розважальним шоу за участю повітряних куль з польотними завданнями;

– бейс-джампінг (парні та поодинокі стрибки з повітряної кулі з димовими шашками, екстремальні стрибки та катання на тарзанках, що прикріплені до повітряних куль) та слеклайн (ходіння по натягнутій стропі між тепловими аеростатами);

– можливість зробити яскраві фото та отримати позитивні враження;

– нічне світлове шоу повітряних куль

 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...