Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Один із районів Черкас заполонили наркоторговці (ВІДЕО)



Жителі міста нарікають на засилля торговців наркокрамом Південно-Західного району. Про це у Facebook повідомляє громадський активіст Костянтин Мірошниченко.

"Спостерігав картину, як наркоторговець вдало втікав на велосипеді від полісмена. Обіг наркотиків у нас в мікрорайоні за останній рік став візуально помітніший в рази. Майже кожен мешканець розкаже де, що і хто продає у нас в районі", – говорить активіст.

За його словами, місцеві мешканці розповідають: тричі на тиждень на "точку" за наркотиками сходяться десятки осіб. Про це неодноразово сповіщали поліцію, а окремі активісти намагалися боротися із наркоторговлею власноруч.

Як розповідає сайту vikka.ua речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк, 9 листопада на вулиці Гайдара патрульні помітили підозрілу особу. Ним виявився черкащанин 1999 року народження. При спілкуванні чоловік поводився підозріло. Поліцейські провели поверхневу перевірку, під час якої він намагався викинути із кишені паперовий згорток. В результаті виявили речовини, зовні схожі на амфетамін. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а затриманого доставили до черкаського відділу поліції.

Проблема обігу наркотиків у місті дійсно існує, – підтверджує заступник начальника ГУ Нацполіції в Черкаській області Віктор Іванько.

"Ми з цим боремося, хоч і не так ефективно, як би хотілося. Однією з причин є невдалі кроки при реформуванні поліції щодо скорочення працівників поліції, які безпосередньо боролися з незаконним обігом наркотиків.

При міліції БНОН в області складало близько 140 працівників, після реформи їх скоротили до 9, а наразі співробітників налічується 20", – наголошує він.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...