Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Черкаси знову лишилися без води через негоду



 

Сьогодні о 5 годині ранку 19 січня, повторилася аварія на трансформаторній підстанції напругою 110/35/6 кВ «Сокирно» та відключенння двох повітряних ліній 35 кВ. Усе - через падіння на мережі 30-ти метрових сосен, які не витримують снігового навантаження.

Відтак насосна станція КП «Черкасиводоканал» знову не працює. Нині спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» працюють над усуненням наслідків знеструмлення. Для цього, як і вчора, задіяли 6 бригад та 6 одиниць техніки, більше 20-ти осіб.

Станом на 9 годину ранку енергетикам вже вдалося виявити місце пошкодження електролінії.

- Нині наші фахівці докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше подати напругу до трансформаторної підстанції «Сокирно», - говорить технічний директор ПАТ «Черкасиобленерго» Володимир Заврін. - Однак роботи ускладнюють повалені дерева та майже 40-ка сантиметровий сніговий покрив, адже лінія проходить через ліс і дістатися до місця пошкодження надзвичайно складно. Та все ж таки до кінця дня зможемо відновити електропостачання.

Нагадаємо, перша аварія на трансформаторній підстанції «Сокирно» сталася вчора близько 12 години. Тоді енергетикам завдяки злагодженій та професійній роботі вдалося ліквідувати аварію. О 19.50 вони відновили електропостачання.

Про темпи усунення пошкоджень електромереж можна дізнатися на сайті ПАТ «Черкасиобленерго» http://www.cherkasyoblenergo.com та сторінці підприємства у мережі Фейсбук.

 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...