Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Українці розробили додаток для порівняння цін у супермаркетах



Українці розробили додаток для порівняння цін у супермаркетах.

 Додаток Costless працює з декількома великими мережами Києва, - повідомляє  Громадськє радіо

Українська команда розробників створила додаток Costless, за допомогою якого можна порівнювати ціни у супермаркетах і визначати найнижчу вартість, повідомляє ain. Наразі додаток доступний для скачування в Google Play, а найближчим часом команда обіцяє випустити версію для iOS.

Додаток Costless працює з декількома великими мережами Києва — «Ашан», «Фуршет», «МегаМаркет», Novus, Fozzy та іншими. Крім того, зараз ще ведуться переговори із магазинами «АТБ», «Фора» і «Еко Маркет».

Протягом найближчих трьох місяців команда планує додати в базу ще три мережі. Ціни в Costless оновлюються автоматично щотижня, акції — раз в два дні. Також в додатку можна відправити чек товару, щоб актуалізувати його вартість.

За відправлення чеків сервіс буде відправляти бонуси за спеціальною програмою. Ці бонуси можна буде конвертувати в передплачені картки торговельних мереж або в реальні гроші — на телефонний рахунок або банківську карту.

Наразі в розробці знаходиться кошик покупок, який дозволить планувати, підбирати, зберігати та ділитися списками покупок. Зараз Costless працює тільки в Києві. За межі столиці команда планує вийти в липні 2018 року.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...