Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Енергетики у центрі Черкас відкрили новий центр обслуговування споживачів (ФОТО)



Сучасний сервіс та кваліфікований персонал для консультацій. У Черкасах у приміщенні колишнього черкаського РЕМу (за адресою Благовісна, 166) відкрили новий центр обслуговування споживачів ТОВ "Черкасиенергозбут".

 "Ця компанія була створена відповідно до закону України "Про ринок електричної енергії”, адже із 1 січня 2019 року послуги з розподілу та постачання електроенергії споживачам в Україні, в тому числі в Черкаській області, надаватимуть дві різні компанії.

ПАТ “Черкасиобленерго” буде здійснювати розподіл , а от постачати електроенергію у домівки черкащан буде саме ТОВ "Черкасиенергозбут", - пише zmi.ck.ua

Відповідно до чинного законодавства, обленерго по всій Україні із 1 січня не матимуть права продавати електроенергію. Це було зроблено для того, аби демонополізувати ринок.

Фактично зараз споживач зможе самостійно собі обирати постачальника електроенергії згідно чинних тарифів”, - відзначив голова правління ПАТ “Черкасиобленерго” Олег Самчук. За словами заступника директора комерційного з енергозбуту ПАТ “Черкасиобленерго” Руслана Самойленка, у стислі терміни було докладено максимум зусиль, щоб споживачам було комфортно обслуговуватися, отримувати консультації та іншу інформацію щодо розрахунків за електричну енергію. “У цьому центрі будуть обслуговувати не лише жителів Черкас, а й всієї Черкаської області. Там можна буде отримати рахунок за електроенергію, дізнатися інформацію про борги та інші нарахування.

В разі потреби – залишити скаргу або заяву для ПАТ “Черкасиобленерго”. Відповідно представники ТОВ “Черкасиенергозбут” з нами зв’яжуться і передадуть потрібну інформацію”, - відзначив Руслан Самойленко.Начальник центру обслуговування споживачів ТОВ "Черкасиенергозбут"

Оксана Андрейко повідомила, що із 1 січня у платіжках черкащан будуть подані інші реквізити для оплати за електроенергію.“Ми працюватимемо з 8 до 17 години, понеділок-п’ятниця.

Наші фахівці завжди готові проконсультувати у разі виникнення будь-яких запитань. Головне завдання - це надавати якісні послуги із сучасними європейськими підходами щодо обслуговування населення”, - повідомила Оксана Андрейко.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...