Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

У Черкасах відбулося одразу кілька фестивалів (ФОТО)



Тисячі людей у традиційних костюмах та з обрядовою зіркою в руках пройшли центром Черкас. 13 січня в нашому місті відбулася хода колядників, повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

У супроводі військового оркестру її учасники рушили бульваром Шевченка від палацу культури «Дружба народів» до Соборної площі.

Кульмінацією свята стало спільне виконання відомої колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю...».

До ходи приєдналися діти із черкаських закладів освіти, творчі колективи мистецьких шкіл міста та області, а ще – гості з Дрогобича, представники влади та церковнослужителі.

Цими вихідними, додамо, пройшло відразу кілька фестивалів, співорганізатором яких стала Черкаська міська рада. Стартували з традиційного для нашого міста заходу «Різдвяна коляда». Його ініціювала парафія Покрови Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви у м. Черкаси.

А вже наступного дня в обласній філармонії пройшов десятий відкритий обласний фестиваль вертепів, колядок та щедрівок «Щедрий вечір, добрий вечір, мати Україно».

 Його відвідувачів вражали новорічно-різдвяною виставка декоративно-прикладного мистецтва, майстер-класами та концертною програмою.

Організували святкове дійство Черкаська єпархія Православної Церкви України та громадська організація «Дитячий фонд Черкащини».



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...