Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Пасажири черкаського таксі можуть їздити без готівки



Пасажири черкаського таксі Smile не переймаються питанням наявності готівки, адже тепер до сплати послуг таксі приймаються будь-які банківські картки.

 Розрахунки проводяться за допомогою міні-терміналу miniPOS, що одним з перших в Україні пропонує ПриватБанк своїм клієнтам як революційну послугу. Це зручна можливість приймати до оплати платіжні карти Visa або Mastercard будь-яких банків України, - пише provce.ck.ua.

 Міні-термінал miniPOS - пристрій для зчитування платіжних карт, який можна підключити до смартфону або планшету на базі Apple iOS і Android.

 “Понад 30 наших Smile-автівок вже працюють за безготівковим розрахунком, - розповідає керівництво сервісу. – Клієнт сам обирає зручний спосіб оплати та завчасно замовляє автомобіль з терміналом. Розрахуватися можна і безконтактним методом Pay Pass.

 Підключення міні-терміналу відбувається за допомогою Bluetooth до службового планшету водія. Спостерігати за проведенням операцій можна просто на екрані, а чек отримати на свою електронну пошту. Ми продовжуємо поширювати цю інновацію на інші наші автомобілі задля зручності клієнтів».

Всі операції по картах через міні-термінал вимагають підтвердження PIN-кодом клієнта і здійснюються з дотриманням вимог з безпеки міжнародних платіжних систем VISA і Mastercard. А отримувач коштів спокійний за їх збереження, адже не приймає готівку, а отримує гроші одразу на банківський рахунок

“Міні-термінал ідеально підходить тим, кому за видом діяльності необхідна мобільність і незручно користуватися звичайним банківським платіжним терміналом, - розповідає керівник напрямку Еквайринг Черкаської філії ПриватБанку Оксана Васильєва. - Ви можете приймати платежі від клієнтів там, де вам зручно, а не тільки в фіксованій точці продажу.

При переказі гроші надходять на ваш поточний банківський рахунок, відкритий в будь-якому банку України. Це дуже зручно для нотаріусів, таксистів, лікарів, кур'єрів, власників Інтернет-магазинів та візажистів й майстрів манікюру.

МiniPOS приймає як картки з магнітною стрічкою чи чиповані так і безконтактні. Якщо платник бажає отримати чек, він отримає його на електронну пошту”.

Замовити міні-термінал можна безпосередньо на сайті ПриватБанку.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...