Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

18 саморобних автомобілів взяли участь у змаганнях «Крутий спуск»



18 саморобних автомобілів взяли участь у змаганнях «Крутий спуск». Перегони відбувалися  на Замковому узвозі в Черкасах. Згідно умов конкурсу, необхідно було самостійно створити машину, подолати перешкоди на трасі та дістатися фінішу, - пише suspilne.media

 Свою машину підготувала до перегонів і команда «Черкаської служби чистоти». Це підприємство відповідає за вивіз сміття у місті. Комунальники зробили авто за півтора місяця, розповідає черкасець Євгеній Вітько.

 Свою тачку для «Крутого спуску» виготовили й рятувальники Держслужби України з надзвичайних ситуацій в області. Змагалися вони  на пожежному автомобілі. Зі слів прапорщика Сергія Шевченка, авто важить 250 кілограмів.

 Команда «Безславні покидьки» для участі в змаганнях змоделювала танк. Долучилися до перегонів, каже черкащанин Олександр Євтушевський – із благодійною метою. Команда збирає кошти на лікування свого друга.Перегони відбувалися на Замковому узвозі біля Долини Троянд. Машини їхали по трасі, оминаючи перешкоди.

 Перегони «Крутий спуск» відбулися втретє в Черкасах. Переможців цьогоріч визначали глядачі, розповідає організатор змагань Андрій Яроменко.

 Переможцями «Крутого спуску» стала команда «Мамкині інженєри». Вони сконструювали машинку з картону. Наймолодшою учасницею перегонів стала шестирічна Тетяна Яроменко.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...