Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Уряд запровадив надзвичайну ситуацію в Черкаській області з метою запобігання поширенню COVID-19



Уряд запровадив надзвичайну ситуацію в Черкаській області з метою запобігання поширенню COVID-19. Також надзвичайну ситуацію було запроваджено у Донецькій та Тернопільській областях.

 Відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні уряду.

 В Кабінеті міністрів України повідомляють, що таке рішення прийняте для запобігання поширенню в цих регіонах гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 Нагадаємо, сьогодні комісія з питань ТЕБ та НС ситуацію на Черкащині класифікувала як медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру.

 Згідно з рішенням комісії до окремого розпорядження необхідно перевести територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Черкащини в режим надзвичайної ситуації.

 Окрім цього, згідно пропозицій комісії, у Черкаській області обмежать на період карантину доступ відвідувачів до поліклінік, лікувальних закладів. Органи місцевого самоврядування повинні забезпечити підвезення працівників соціальної сфери до робочих місць та забезпечити їх засобами захисту.

 Станом на 23 лютого режим надзвичайної ситуації встановлений вже в 9 областях: Чернівецька, Житомирська, Тернопільська, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Харківська, Донецька, Черкаська, Київська та у місті Київ.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...