Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Цьогорічний останній дзвоник видався в Черкасах особливим



Цьогорічний останній дзвоник видався в Черкасах особливим. Випускники, а їх тут майже чотири тисячі, креативили, як могли. Найперше – всіляко демонстрували свій патріотизм.

Дев’ята гімназія. Синьо-жовта атрибутика в усіх школярів. А дрес-код у кожного випускного класу ексклюзивний. Від класичної чорно-білої форми до вінків і вишитих суконь.

Валерія, випускниця: "Ми вирішили, що всі будемо в українському стилі. Ми – щирі патріоти, щирі українці, тому не було ніяких заперечень, всі погодилися. Хто замовляв сукню, хто вишиванку". 
Катя, випускниця: "Ми хотіли, щоб увесь клас був однаковим, щоб було гарно, феєрично. І вогні попереду жовто-блакитні. Просто ми такий патріотичний клас".

Востаннє в цій школі почують дзвоник до сотні учнів. Та спершу слова подяки їхнім наставникам. 
Марина Миколаївна, класний керівник: "Таке поєднання відповідальності великої, тому що відпускаєш їх у життя. Трошки смутку, бо вони як діти свої. Ну, і радість, бо це новий крок у їхньому житті, новий виток".
А це випускників у щасливу дорогу випроводжають батьки. Їм дарують символ достатку – коровай. І благословляють на щасливе життя.

Юрій, випускник: "Дуже багато емоцій. І сум, і радість. Адже багато всього було за ці роки. Я дуже не хочу розставатися зі своїми однокласниками, адже вони для мене стали дуже близькими людьми".
А це ноу-хау 9-ої гімназії – справжній золотий дощ. Опісля в небо випускають ще й голубів, а також кульки.
Ткаченко Галина, бабуся випускниці: "Лінійка мене так вразила. У мене не було слів. У мене сльози котилися від радості, що в нас така Україна, такі діти".

Вальсують усі: і гості свята, і випускники. Потому дружно виконують державний гімн України. 
Урочисту крапку ставить останній дзвоник. У Черкасах його сьогодні почули майже чотири тисячі випускників.

vikka.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...