Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На Черкащині розслідують випадок падіння рекламного щита, що призвів до травмування людей



Прокуратурою м. Черкаси здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, внесених Черкаським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області 06.12.2015 та 07.12.2015 до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що вчора, 6 грудня, близько 10 години 20 хвилин, на перехресті вулиць Смілянська та Гоголя у м. Черкаси впав рекламний щит, який належить приватному підприємству м. Черкаси, в результаті чого тілесні ушкодження отримали 9 осіб, з яких 2 малолітні особи.

Потерпілих доставлено до КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради та надано необхідну медичну допомогу.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи для повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального правопорушення.

Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області.

Прес-служба прокуратури Черкаської області



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...