Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Поліція попереджає про шахрайство під виглядом проституції



У мережі Інтернет з’явився такий вид шахрайства, як надання інтимних послуг молодими дівчатами. Зловмисники створюють сайти з такими пропозиціями і в подальшому беруть кошти, а послуг не надають. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Шахраї розраховують на те, що ошукані громадяни ніколи не будуть звертатися за допомогою до правоохоронних органів. В ході моніторингу Інтернет-простору, працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП в Черкаській області виявили 30 шахрайських сайтів з інформацією про надання послуг інтимного характеру, на яких розміщені фото дівчат. За кожною з них закріплений номер мобільного телефону і можна замовити жіночі втіхи.

По телефону попереджають чемним тоном: послуги надаються у разі перерахування коштів. Для цього шахраї призначають клієнту зустріч в обумовленому місці, де наявний термінал одного із банків, і зазначають, що після здійснення передоплати на картковий рахунок до нього підійде замовлена дівчина.

Звісно, після перерахування коштів ніхто ні до кого не приїжджає, а обманута особа вже не може повернути власноруч віддані шахраям гроші.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...