Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СОБЫТИЯ :: НОВОСТИ

Звернення голови ОДА до черкащан



На сайті ОДА  25.02.2014 р. розміщено звернення голови ОДА до черкащан про складання повноважень голови Черкаської обласної державної адміністрації. Текст звернення:

"Шановні черкащани!

Задля уникнення подальшого протистояння на Черкащині, розуміючи невідворотність і необхідність змін у системі виконавчої влади і місцевого самоврядування, я прийняв зважене рішення про складання повноважень голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Залишаючи посаду, стверджую: я був, є і буду членом Партії регіонів. Партії, до якої входять десятки тисяч порядних, працьовитих людей, які жодним словом чи ділом не заплямували свою честь.

На Черкащині, землі своїх дідів і прадідів, залишаю для земляків конкретні справи: збудовані обласну дитячу лікарню, медичний діагностично-консультативний центр, 2 нові школи, 3 річкові вокзали, 4 спортивні стадіони, 60 дитячих спортивних майданчиків, відновлені 24 дитячі садочки, газифіковані домівки для майже 50 тисяч черкащан. Майже завершено будівництво перинатального центру.

Особливу гордість у мене, як патріота України, викликає зроблене нами до 200-літнього ювілею Т.Г. Шевченка: музей Тараса Шевченка у Каневі, козацька церква, «хата Чумака» у Моринцях, будівництво центру культури та дозвілля у Вільшані, Шевченківського культурного центру в Каневі, літературно-меморіального музею Тараса Шевченка у селі Шевченкове, благоустрій території Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» та багато іншого.

Інтереси Черкащини і черкащан були визначальними у моїй діяльності та роботі моєї команди. Я дякую людям, які весь час були зі мною, які підтримували мої погляди, переконання і громадянську позицію.

Але сьогодні прийшов час показати, що я не тримаюся всіма способами і ціною зради за посаду. Я ніколи не був і не буду запроданцем. У мене одна віра, один Бог, і я ніколи свідомо не зраджу християнських цінностей. Я – українець, і мені не байдужа доля України. Як і всі ви, я хочу бачити її мирною, демократичною і процвітаючою! Слава Україні!"



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...