Избранное На главнуюНа главную

ЧРЕЗВЫЧАЙНОЕ :: КРИМИНАЛ :: НОВОСТИ

Вбивці Оксани Макар змінюють свої свідчення і не визнають провини



Вбивці Оксани Макар змінюють свої свідчення і не визнають провиниЯк передає кореспондент УНІАН, про це в перерві закритого судового засідання повідомив журналістам Микола Катеринчук - адвокат матері О. Макар Тетяни Суровицької.

  За словами М.Катеринчука, М. Присяжнюк кардинально змінив свої свідчення порівняно з тими, які він давав під час слідства.

 Так, відзначив адвокат, зараз М. Присяжнюк стверджує, що не він приніс мотузок, щоб задушити О. Макар, а вони разом з Євгеном Краснощоком вийшли на балкон, і той сам узяв мотузок. Своєї провини у вбивстві дівчини М.Присяжнюк не визнає. Свої попередні свідчення пояснює тим, що тоді, відразу після злочину, він був у шоковому стані й не розумів, що говорить. Тепер же, через три місяці, він все пригадав і говорить так, як було насправді. Кажучи про мотиви вбивства, М. Катеринчук сказав, що вони у всіх учасників злочину були різні.

Але, за його словами, намір убити О. Макар виник у компанії тоді, коли Артем Погосян вийшов зі спальні на кухню і розповів приятелям, що Оксана погрожує заявити на них у міліцію. Тоді у злочинців і виник задум позбутися потерпілої й приховати сліди скоєного, відзначив адвокат.

  Після перерви в засіданні суд почав заслуховувати третього підсудного у справі – Є. Краснощока. Наступне слухання у справі, як повідомив М. Катеринчук, відбудеться у вівторок, 3 липня. На ньому планується завершити допит Є. Краснощока, заслухати свідчення Т.Суровицької. Наступні засідання мають бути відкритими, припускає захисник.

  Як повідомлялося, 9 березня в Миколаєві троє молодих людей заманили на квартиру 18-річну О. Макар, згвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. Близько трьох тижнів медики боролися за життя Оксани, але 29 березня вона померла в Донецькому опіковому центрі.

Источник: unian.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...